Information.

Boligafdelingens attraktive beliggenhed og gode facilliteter.

I den nordlige del af Svendborg ligger Boligselskabet Sydfyn afdeling 7504 Jægermarken. Boligafdelingens beliggenhed med dejlige grønne fællesområder med flere legepladser og boldbaner. Fra boligafdelingen er der få minutters gå afstand til Svendborg Storcenter. 

Boligområdet grænser op til den hyggelige Margrethelund skoven som tilbyder skøn natur med rigt fugle og dyreliv. Skoven har et godt sti system med mulighed for gå eller løbeture. En kommunal integreret børneinstitution er placeret mellem afdelingen og skoven. Boligafdelingen


Boligafdelingens store udvalg af lejeboliger.

Boligafdelingen råder over et meget stort udvalg af lejligheds typer lige fra et til fem værelser med et boligareal mellem 39kvm og 112 kvm. Størstedelen af lejlighederne har en dejlig altan og nyrenoveret køkken og toilet/bad. Flere lejlighedsblokke har også indbygget handicapvenlig elevatorer. 

Beboerne har også mulighed for leje af bil/knallert garage eller ekstra kælderrum samt mulighed for at leje fælleshusets selskabslokaler og gæsteværelser. Boliger


Beboeraktiviteter i boligfdelingen.

Boligafdelingen i Jægermarken tilbyder et stort udvalg i spændende beboeraktiviteter.

Der er flere årlige udflugtture for enlige beboere og større børnefamilier. Stort partytelt til udendørs arrangemneter samt flere indendørs arrangementer i flotte selskabslokaler. Afdelingen har også råderet over gode aktivitetslokaler i boligområdet. I aktivitetslokalerne tilbydes mange forskellige aktiviteter for klubber og foreninger. Aktivitetslokalerne har op til 50 siddepladser, stort køkken, to toiletter, billard og musikanlæg. Der har senest været afholdt bankospil og aktivitetsklubben har åben hver uge. Der er planer i fremtiden med, at opstarte flere nye beboeraktiviteter. Aktiviteter


Udlejning af gæsteværelser i Jægermarken.

Beboere i Boligselskabet Sydfyn kan leje værelser til overnattende gæster i Jægermarken. Det er muligt, at leje et eller to flotte og funktionelle gæsteværelser på hver 15kvm til kun kr. 100,00 pr. døgn.

Hvert gæsteværelse indeholder to store boxsenge, 2-personers sovesofa, to klapborde, skab, spejl, stumptjener, dobbelt natborde med tilhørende lamper samt radio.

Gæstehotellet har et stort rummeligt 10kvm fælles toilet og badeværelse. Læs mere om udlejning af gæsteværelser. Udlejning 


Fælleshuset med gode selskabslokaler.

Det flotte nye fælleshus afholder flere årlige fælles arrangementer og aktiviteter med klubmøder, konferencer og workshops for beboerne i boligafdelingerne - Jægermarken, Toftemarken, Klintemarken og Frilandsvej.

Fælleshuset tilbyder også udlejning af lækre selskabslokaler med alle moderne facilliteter. Der udlejes enkelvis eller begge sale på henholdvis 75kvm og 100kvm for beboere i ovennævnte boligafdelinger.

Fælleshuset indeholder et stort 23kvm topmoderne køkken med alle kendte facilliteter. Selskabslokalerne indeholder 8kvm entre, 21kvm foyer, 12kvm depot samt 118kvm overdækket terasse. Lokalerne indeholder også et komplet professionelt lydanlæg samt videoprojektor med lærred. Læs mere om fælleshuset. Udlejning 


Ejendomskontoret i Jægermarken 2A.

Boligselskabet Sydfyns lokale ejendoms funktionær team har til huse i Jægermarken 2A. Har du brug for hjælp, så kontakt gerne ejendomskontoret. Her vil medarbejderne være behjælpelig med praktiske løsninger på funktionsfejl i din lejebolig samt evt videreformidling til eksterne samarbejdspartner på området. 

Ejendomskontoret tager sig kærligt af alle typer funktions opgaver indenfor vedligeholdelse af grønne boligområder, forberedelse af renovation, stor skrald og ikke mindst, når beboere har brug for en hjælpende hånd. Læs mere om boligservice fra ejendomskontoret og funktionær teamet i Jægermarken. Læs mere Boligservice 


Boligafdelingens fællesvaskeri.

Fællesvaskeriet har installeret fire Electrolux professionelle industri vaskemaskiner som både er driftsikre og vasker tøjet godt. Vaskemaskinerne er på henholdsvis 6kg og 8kg med automatisk eller manuel dosering af vaske og skyllemiddel samt flere specielle vaskeprogrammer for sart tøj. 

Vaskeriet har også installeret 3 professionelle tørremaskiner med kapacitet på op til 190L (10kg) og har indbygget antikrøl funktion. Smart booking med brik system gør det nemt, at bestille vaske og tørretid samt mulighed for fremvisning af personlig bestillings oversigt. Læs mere Boligservice 


Renovation i boligafdelingen.

Boligafdelingen i Jægermarken har en fastlagt dagrenovation af container og opstillet genanvendelse beholder (miljøstation) til glas og papir. Storskrald behandles og deponeres af ejendomsteamet.

Vand & Affald skal i løbet af 2020 sikre, at en større affalds andel sorteres således, at genanvendelse bliver til stor gavn for økonomi, miljø og klima.

Ny fællesordning om affaldsortering starter op fra september 2020. Læs mere Renovation 


El-bil ladestander i afdelingen.

Boligselskabet Sydfyn har igangværende planer om installation af flere El-bil ladestander efter færdiggørelse af renoverings projektet ultimo 2022/23.

Boligafdelingen skal have (re)etableret flere parkeringspladser efter renoveringen og det giver derfor god mening, at installeret El-bil ladestander.

Installation af topmoderne El-bil ladestander i afdelingen er den perfekte boligservice for eksisterende beboere, gæster og ikke mindst for nye miljøbeviste tilflyttere.


Den boligsociale Helhedsplan - Aktive Boligområder.

Boligafdeling i Jægermarken er medlem af den boligsociale helhedsplan.

Det betyder, at beboere i afdelingen har en tilknyttet beboerrådgiver som har fast åbningstid for rådgivning hver uge samt indivuel rådgivning efter aftale. 

Beboere har også mulighed for, at deltage i en lang række ekstra beboeraktiviteter, kurser og undervisning. 

Den boligsociale helhedsplan tilbyder et spændende udvalg af aktiviteter. Fx kursus til bydelsmødrene, klubmand, lektiecafe for børn, fritidsjob vejledning, multimotion, mentor ordning, økonomisk rådgivning, uddannelsesvejledning, zumba fitness, helbredstjek og gratis retshjælp. 

Det er også muligt, at søge et puljebeløb på op til kr. 3000,00 til aktiviteter efter beboernes eget initiativ og ønsker. Aktive boligområder

html5 embed video by EasyHtml5Video.com v3.9.1